Go Back
+ servings
Asiatisk laks med soya, ingefær og krydderurter

Asiatisk laks

En frisk, lækker og smagsfuld asiatisk laks. En dejlig alternativ og nem måde at få bagt laks på.
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse8 minutter
Tilberedelse12 minutter
I alt20 minutter

Ingredienser

  • 4 laksefileter ( uden skind)
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 håndfuld purløg
  • 1 chili (mild)
  • 1 spsk fintrevet ingefær
  • 2 spsk indonesisk soya (alm. soya kan også bruges)
  • ½ citron

Fremgangsmåde

  • Hak koriander og purløg fint.
  • Halver chili, fjern kerner og hak den fint.
  • Bland hakket chili, fintrevet ingefær, koriander, purløg, citronsaft og soya i en skål.
  • Kom bagepapir i en form, læg laksefilterne ved siden af hinanden nede i og fordel marinaden over – gnub gerne forsigtigt ind i laksen.
  • Bag laksefileterne i cirka 12 minutter ved 200 grader. Hvis fileterne ligger tæt, skal de måske have et par minutter mere.