Go Back
+ servings
Melonsalat med ærter, avocado og cashewnødder

Melonsalat med ærter, avocado og cashewnødder

En sommerlig og frisk salat med masser af melon, friskbælgede ærter, avocado, ristede cashewnødder og hyldeblomstdressing. Opskriften er som tilbehør til 4-6 personer.
4.34 fra 3 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 1 galiamelon
  • 1 honningmelon
  • 2 avocado
  • 200 g ærter (gerne friskbælgede danske)
  • 1 håndfuld cashewnødder
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ citron
  • dl hyldeblomstsaft

Fremgangsmåde

  • Skær skrællen af begge meloner og skær dem derefter i små mundrette stykker.
  • Flæk avocado, fjern sten og skræl og skær ‘kødet’ i små tern.
  • Rist cashewnødderne på en pande med 1 spsk olivenolie og lidt groft salt, til nødderne har fået lidt farve. Lad dem afkøle lidt.
  • Anret din melonsalat på et fad. Først melon, så avocadotern og friskbælgede ærter.
  • Bland hyldeblomstsaft, citronsaft og en smule vand vand i en kop og hæld det over salaten.
  • Drys med nødderne og evt. lidt friskkværnet peber og server.