Opblød husblas ved at komme det i en skål koldt vand i 5-10 minutter.
Skrab kornene ud af vaniljestangen og kom det i en gryde sammen med de 60 g sukker, fløde og vaniljestangen.
Varm det langsomt op til lige før kogepunktet – rør hele tiden.
Vrid husblas for vand og rør det godt sammen med den varme fløde.
Lad fløden stå og svale lidt, si det og fordel derefter fløden på 6-7 glas.
Lad glassene afkøle lidt, dæk dem med film og kom dem på køl for at sætte sig. Det tager nogle timer.
Kog imens frosne hindbær med 1-2 spsk sukker (smag dig frem). Det skal bare lige op og koge i et par minutter til sukkeret er opløst.
Lad denne hindbærcoulis køle helt af, evt i køleskab.
Når panna cotta’en er stivnet, kan du fordele hindbærcoulis oven på og derefter komme glassene tilbage på køl.
Pynt evt med flager af hvid chokolade ved servering.