Go Back
+ servings
kokostoppe med citron og chokolade

Kokostoppe med citron og chokolade

Sprøde og saftige kokostoppe med citronskal og mørk chokolade. Lidt for nemme at lave og meget et dejligt twist af citron.
5 fra 3 stemmer
Antal: 8 stk
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse8 minutter
Køletid1 time

Ingredienser

  • 125 g kokosmel
  • 100 g rørsukker
  • 2 æggehvider (ca. 75 g)
  • 1 øko citron (skallen)
  • 50 g mørk chokolade
  • evt. kokosflager

Fremgangsmåde

  • Rør kokosmel og sukker sammen i en skål.
  • Kom også æggehvider og fintrevet citronskal i og rør det godt sammen med en ske.
  • Brug skeen til at fordele 8 kokostoppe på en bageplade med bagepapir
  • Bag dem i 8-10 minutter ved 215 grader varmluft - skru lidt ned hvis de bliver for mørke. Lad dem køle helt af.
  • Smelt den mørke chokolade over vandbad og dyp de afkølede kokosmakroner i den smeltede chokolade – du kan også fordele chokolade med en teske over kokostoppene.
  • Drys evt. med kokosflager og lad chokoladen stivne. Opbevar kokostoppene på køl i en lufttæt beholder.