Go Back
+ servings
Dadelkugler med peanutbutter

Dadelkugler med peanutbutter

Lækre, sunde dadelkugler med peanutbutter. En nem og lækker snack, som du lige så godt kan lave en stor portion af og have i køleskabet.
5 fra 2 stemmer
Antal: 16 stk
Forberedelse15 minutter
Frysetid1 time

Ingredienser

  • 60 g mandler
  • 15 dadler (juicy)
  • 1 nip salt
  • 1 spsk kakaopulver (med top)
  • 1 spsk kokosmel (med top)
  • 8 tsk crunchy peanutbutter

Fremgangsmåde

  • Lav små kugler af peanutbutter, cirka 16 stk og frys dem ned i minimum en time.
  • Rist mandlerne i ovnen i 5 minutter ved 180 grader og lad dem køle lidt af.
  • Blend de afkølede mandler - der må gerne stadig være bid, altså små stykker mandler.
  • Fjern eventuelle sten fra dadlerne og blend dem sammen med de hakkede mandler, salt, kokosmel og kakaopulver i foodprocessoren, til det bliver til en samlet masse.
  • Tag peanutbutter-kuglerne op af fryseren og tril dem hurtigt til helt runde kugler i din hånd.
  • Tag cirka en god teske dadelkugle-masse i hånd, tryk det lidt fladt og form den derefter rundt om peanutbutter-kuglen. Rul den helt rund i hånden.
  • Fortsæt med alle kuglerne og opbevar dem på køl.