Go Back
Saltmandler

Saltmandler

Lækre, sprøde og nemme saltmandler. Opskriften kan skaleres op eller ned, men det giver dig de bedste saltede mandler til snack, drys og meget mere.
5 fra 1 stemme
Forberedelse2 minutter
Tilberedelse20 minutter
Trækketid25 minutter
I alt47 minutter

Ingredienser

  • 200 g mandler
  • 200 ml vand (kogende)
  • 3 spsk salt

Fremgangsmåde

  • Rør kogende vand sammen med salt i en skål.
  • Når saltet er opløst, skal du komme mandlerne i og dække skålen med et stykke stanniol og lade mandlerne trække i saltvandet i 20-30 minutter.
  • Hæld vandet fra og fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir.
  • Rist mandlerne i ovnen ved 150 grader i cirka 20 minutter.
  • Lad saltmandlerne afkøle og opbevar dem i en lufttæt boks.