Go Back
Chokoladebrud med lakrids og mandler

Chokoladebrud med lakrids og mandler

Lækkert chokoladebrud med mørk chokolade, lakridsmandler og salt. Lækker snack eller dessert til aftenkaffen.
5 fra 1 stemme
Forberedelse15 minutter
Køletid2 timer

Ingredienser

  • 150 g mørk chokolade
  • 15 black liquorice almonds (Johan Bülow)
  • 2 spsk frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde

  • Smelt ⅔ af chokoladen i vandbad.
  • Hak den resterende ⅓ fint.
  • Når chokoladen er smeltet, tager du skålen af varmen, rører det finthakkede chokolade i og lader det smelte med.
  • For en lille form med bagepapir og hæld den smeltede chokolade i - den skal være i sådan størrelse, at chokoladen bliver 3-5 mm tyk.
  • Hak saltede lakridsmandler groft og drys det ovenpå chokoladen. Drys også frysetørrede hindbær over.
  • Sæt bruddet i køleskabet i minimum et par timer til chokoladen har sat sig og bræk/skær det så ud i mindre stykker.