Skær kyllingebryster i mundrette, aflange strimler.
Pil og hak løg og hvidløg og steg det i 1 spsk olivenolie i 5 minutter på en middelvarm pande.
Tilsæt kokosmel, finthakket ingefær, chili, stødt kanel, spidskommen, garam masala og 50 g cashewnødder (gem resten til senere).
Steg det ved middel-høj varme i et par minutter, tilsæt 4 dl vand og lad det simre i 10 minutter.
Kom kokosmælk i og blend til en cremet konsistens.
Tilsæt nu kyllingefond og lad saucen koge lidt ind (simre) i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
Imens saucen simrer, skal du stege kyllingestrimlerne på en pande med 1 spsk olivenolie ved middel-høj varme, til kyllingen er næsten gennemstegt.
Kom kyllingestrimler og saft fra ½-1 lime ned i saucen og lad det hele koge sammen ved omrøring i et par minutter, til kyllingen er færdig.
Vend de sidste 50 g cashewnødder i saucen det sidste minut og server med ris, koriander og lime til.