Go Back
Edamamepure - sund og cremet opskrift på edamamedip

Edamamepure

En nem, cremet og sund edamamepure, der også kan bruges som dip. Opskriften giver en rimelig stor portion.
5 fra 1 stemme
Forberedelse8 minutter

Ingredienser

  • 1 pose edamamebønner (frosne, bælgede )
  • ¼ dl olivenolie
  • ½ dl yoghurt naturel
  • 1 øko citron (saft og skal)
  • 1 tsk honning
  • ¼ bundt frisk persille
  • salt og peber

Køkkenudstyr

  • Blender

Fremgangsmåde

  • Kom frosne edamamebønner i en skål og overhæld dem med kogende vand. Efter cirka 2 minutter bør de være tøet op.
  • Hæld vandet fra og blend bønnerne sammen med resten af ingredienserne og krydr godt med salt og peber – jeg brugte bare en stavblender til at blende.
  • Nyd med det samme eller opbevar edamamepureen i en lufttæt beholder på køl.