Go Back
+ servings
nøddesnacks

Nøddesnacks med kokos og tranebær

Sunde nøddesnacks med kokos og tranebær. Opskriften giver 8-10 stk.
5 fra 1 stemme
Antal: 8 stk
Forberedelse12 minutter
Tilberedelse12 minutter

Ingredienser

  • 75 g mandler
  • 75 g solsikkekerner
  • 70 g tørrede tranebær
  • 1 spsk stødt kanel
  • spsk kokosmel
  • 2 æg
  • 1 nip salt

Fremgangsmåde

  • Rist mandler og solsikkekerner i ovnen i 5 minutter ved 180 grader. Det kan godt undlades, men det fremhæver smagen af ristede nødder.
  • Lad dem afkøle lidt og hak derefter mandlerne groft.
  • Bland alle ingredienserne i en skål – det bliver en klistret masse. Form cirka 8-10 små ‘boller’ med en spiseske og din hånd.
  • Placer dem på en bageplade med bagepapir og drys eventuelt med lidt kokosmel.
  • Bag dem ved 200 grader i cirka 12 minutter, til de er gyldne og sprøde.