- Skær torsken i mindre stykker, kom den i en foodprocessor og blend med 2 tsk salt.  
- Blend æg, mel og friskkværnet peber med.  
- Riv fintrevet citronskal ned i fiskefarsen sammen med piskefløde, mælk og citronsaft. Start med 1/2 dl piskefløde og 1/2 dl mælk og kom derefter mere i, hvis du synes farsen er for tyk. Farsen skal ende med at kunne formes til deller uden at flyde for meget ud.  
- Skær enderne af forårsløgene væk og hak resten fint. Halver chili, fjern evt. kernerne og hak også den fint.  
- Kom forårsløg og chili ned i farsen, og blend til det er godt blandet.  
- Lad farsen hvile i 15 minutter på køkkenbordet. 
- Varm en stor pande op til middel-høj varme og smelt smør og olie på panden.  
- Når det er smeltet, og panden er varm, kan du forme farsen til deller med din hånd og en ske, du dypper i varmt vand mellem hver delle.  
- Steg fiskedellerne i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.