Skær torsken i mindre stykker, kom den i en foodprocessor og blend med 2 tsk salt.
Blend æg, mel og friskkværnet peber med.
Riv fintrevet citronskal ned i fiskefarsen sammen med piskefløde, mælk og citronsaft. Start med 1/2 dl piskefløde og 1/2 dl mælk og kom derefter mere i, hvis du synes farsen er for tyk. Farsen skal ende med at kunne formes til deller uden at flyde for meget ud.
Skær enderne af forårsløgene væk og hak resten fint. Halver chili, fjern evt. kernerne og hak også den fint.
Kom forårsløg og chili ned i farsen, og blend til det er godt blandet.
Lad farsen hvile i 15 minutter på køkkenbordet.
Varm en stor pande op til middel-høj varme og smelt smør og olie på panden.
Når det er smeltet, og panden er varm, kan du forme farsen til deller med din hånd og en ske, du dypper i varmt vand mellem hver delle.
Steg fiskedellerne i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.