Skær kyllingebryster i mundrette tern og vend det i en skål med mel, salt og peber – dette medvirker til, at selve sovsen bliver cremet og lækker.
Opvarm 2 store spsk olivenolie i en stor pande ved høj varme og steg kødet, til det er gyldent og næsten gennemstegt.
Tag kødet af panden og hæld det op på en tallerken.
Skræl rødløg og skær det i tynde skiver.
Opvarm 1 spsk olivenolie på samme pande, som du brugte før, og steg rødløgene i 10 minutter ved middelvarme, til de er bløde.
Tilsæt derefter kanel, nelliker, kylling, rosiner, citronskal og hønsebouillon.
Lad det simre i 5 minutter, til retten er gennemvarmt og sovsen en smule tyknet. Tilsæt eventuelt en smule mere kogende vand, hvis du synes, det er for tykt eller ønsker mere sovs.
Vend til sidst citronsaft, grofthakkede koriander og ristede pinjekerner i.
Server med det samme, evt. med ris og en klat yoghurt og friske koriander til toppen.