Go Back
+ servings
Mazarinkage med hindbær og hvid chokolade

Mazarinkage med hindbær og hvid chokolade

En lækker, svampet og smørsprød mazarinkage med friske hindbær og hvid chokolade. Og et par bananer for at erstatte noget af sukkeret. Det virker!
5 fra 1 stemme
Antal: 9 personer
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse40 minutter

Ingredienser

  • 170 g smør (blødt)
  • 100 g sukker
  • 150 g marcipan (groftrevet)
  • 2 bananer (modne )
  • 100 g hvedemel
  • 100 g hvid chokolade
  • 3 æg
  • 150 g hindbær (frosne eller friske)

Køkkenudstyr

  • Kageform

Fremgangsmåde

  • Pisk blødt smør og sukker i et par minutter og pisk derefter groftrevet marcipan i.
  • Mos bananerne i en skål og pisk det i smør-blandingen.
  • Pisk æggene i ét ad gangen og vend herefter melet i med en dejskraber.
  • Hak chokoladen groft og vend det i dejen.
  • Kom dejen i en 22 x 22 form med bagepapir og fordel hindbær ved at trykke dem godt ned rundt omkring i dejen. Hvis du bruger frosne, skal du lige lade dem tø lidt, inden du kommer dem i dejen.
  • Glat toppen ud med dejskraberen, så det meste af hindbærrene bliver dækket af dej.
  • Bag kagen ved 180 grader i cirka 40-45 minutter. Skru eventuelt lidt ned til sidst, hvis kagen bliver for mørk.
  • Lad kagen afkøle lidt på bordet og derefter gerne i køleskab et par timer.