Halver tomater og vend dem med 2 spsk olivenolie.
Placer dem med den runde side nedad på en bageplade med bagepapir.
Drys med en smule sukker, salt og peber og bag dem ved 130 grader i en time.
Først når tomaterne er ved at være færdig, skal du gå videre med retten. Kom de frosne, bælgede edamamebønner op i en skål, overhæld med kogende vand og lad dem stå et par minutter, til de er tøet op. Hæld vandet fra.
Lav saucen ved langsomt at varme fløde og mælk op i en gryde ved middel-høj varme.
Riv citronskal i og tilsæt citronsaft, cayennepeber, salt og peber.
Lad det langsomt koge op og sørg endelig for at røre hele tiden, så det ikke brænder på.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Når pastaen er færdig, skal du varme saucen op.
Jeg vil enten foreslå, at du vender tomater, edamame, sauce og pasta sammen og serverer med pinjekerner til, ELLER at du portionsanretter i skåle med pasta, så sauce, edamame, tomater og pinjekerner. Jeg valgte den sidste mulighed.
Pynt evt. med frisk basilikum og server med ekstra citron, cayennepeber og friskkværnet peber.