Go Back
+ servings
Nem lakselasagne med asparges og dild

Nem lakselasagne med asparges og dild

En cremet, smagsfuld og super nem lakselasagne med røget laks, asparges, friske lasagneplader og masser af citron og dild. Server med en simpel salat, og der er mad til 4-5 personer.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse25 minutter
Tilberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 350 g friske lasagneplader
  • 350 g røget laks
  • 18 asparges
  • 1 bundt frisk dild
  • 6 dl mælk
  • 200 g flødeost
  • 1 spsk majsstivelse
  • 1 øko citron (skallen)

Køkkenudstyr

  • Ildfast fad

Fremgangsmåde

  • Kom mælk og philadelphia i en gryde og kog det langsomt op under omrøring.
  • Rør majsstivelse sammen med 1/2 dl vand og kom det i gryden.
  • Lad det koge op igen under omrøring, til det tykner lidt.
  • Rør citronskal, 1/2 tsk salt og godt med friskkværnet peber i og fjern gryden fra komfuret.
  • Skær laks i mindre stykker og hak dild.
  • Knæk den dårlige ende af asparges, skyl dem og skær dem i små stykker.
  • Smør et ovnfast fad med et tynd lag sauce.
  • Lav lagene: kom lasagneplader ovenpå, så laks, asparges, dild, sauce, lasagneplader osv… (du skal gerne have 3-4 lag af lasagneplader). Det øverste lag skal være lasagneplader og sauce.
  • Bag lasagnen i ovnen i cirka 20 minutter ved 220 grader. Server gerne med en sprød salat til.