Go Back
+ servings
Spinatsalat med avocado, nektariner og krydrede mandler

Spinatsalat med nektariner, avocado og krydrede mandler

En sund, nem og frisk spinatsalat med nektariner, avocado, rødløg og krydrede, ristede mandler. Dejligt tilbehør til 4 personer.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse1 time

Ingredienser

Mandler

  • dl mandler
  • ½ dl vand
  • 1 tsk chiliflager
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • salt

Salat

  • 125 g frisk spinat
  • 2 avocado
  • 2 nektariner
  • 1 rødløg
  • 3 spsk olivenolie
  • ½ citron
  • 1 spsk honning

Fremgangsmåde

Mandler

  • Vend mandlerne med vand, chiliflager, paprika, spidskommen og et godt drys salt.
  • Fordel dem på en bageplade med bagepapir og rist dem i ovnen ved 130 grader i cirka 1 time, vend et par gange undervejs.
  • Hvis du vil speede dette op, kan du riste dem ved 170 grader i 10-15 minutter i stedet.
  • Kom mandlerne over på en kold flade for at køle hurtigere af, men GEM resterne af krydderierne, der ligger tilbage på bagepapiret.

Salat

  • Skyl spinat. Halver avocado, skrab kødet ud og skær det i tynde skiver.
  • Skær også nektariner og rødløg i tynde skiver.
  • Fordel alle 3 ting oven på spinaten på et fad eller i en skål.
  • Rør citronsaft, olivenolie, honningen og krydderierne fra bagepapiret sammen og dryp det over spinatsalaten. Drys med mandlerne.