Ælt kyllingekødet med salt et par minutter, til farsen bliver lidt fast.
Ælt derefter æg i, så havregryn, mel og friskkværnet peber.
Hak spinaten lidt groft, skær de soltørrede tomater i små stykker og smuldr feta i mindre bidder.
Ælt spinat og soltørrede tomater godt ind i farsen og til sidst feta – ælt så lidt som muligt, så fetaen bliver i små stykker. Det skal bare lige røres sammen og fordeles.
Lad nu farsen hvile på køkkenbordet i 30 minutter, hvilket giver dig tid til at lave noget tilbehør.
Opvarm en stor pande til middel-høj varme og smelt smør og olie på panden.
Form kyllingedeller ved hjælp af en ske (evt dyppet i lidt varmt vand mellem hver delle) og din hånd og steg dem på panden i cirka 4-5 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Start med lidt høj varme, så de kan blive sprøde udenpå og skru så lidt ned.
Du kan eventuelt lade dem stå et par minutter på eftervarmen til sidst, så du er helt sikker på, at de er gennemstegte.