Skræl og hak løg og hvidløg fint. Skræl også ingefær og riv det fint.
Skær squash og kylling i mundrette tern.
Varm en wok eller stor pande op til middelhøj varme og steg løg, hvidløg og ingefær i lidt olie i 2 minutter.
Kom tern af squash på og steg videre i et par minutter.
Tag grønsagerne af varmen og hæld det op i en skål.
Kom wokken tilbage på varmen og steg nu kyllingetern i lidt olie ved middelhøj varme et par minutter, til kyllingen er brunet af på alle sider.
Kom grønsagerne tilbage i wokken sammen med karrypasta, gurkemeje og sambak olek og bland det hele godt sammen.
Tilsæt kokosmælk, fond og peanutbutter og rør det sammen, så peanutbutteren opløses.
Lad det hele simre uden låg, imens du koger ris efter anvisningen på pakken – her vil saucen koge ind og langsomt blive cremet og lækker.
Hvis du synes, at saucen bliver for tyk, kan du tilsætte lidt mere kogende vand. Hvis den er for tynd, skal du bare lade den simre lidt mere.
Smag til sidst til med limesaft, salt og peber. Server kylling i cremet peanutbuttersauce med ris og top med æbletern, koriander og peanuts.