hønsebouillon(kan også være terninger rørt op i kogende vand)
salt og peber
Køkkenudstyr
Gryde
Fremgangsmåde
Skræl gulerødder og skær dem i små tern. Fjern ender fra bladselleri og skær også dem i små tern.
Skræl løg og hvidløg og hake begge dele fint.
Skær bacon i tern og steg det i et par spsk olivenolie på en varm pande, til det bliver sprødt. Tag det så op af gryden.
Steg løg og hvidløg ved middelvarme i det resterende baconfedt, til de bliver bløde. Tilsæt derefter tern af gulerødder og bladselleri og steg et på minutter ved høj varme.
Kom bacon tilbage i gryden og hæld bouillon på, så det hele er dækket.
Tilsæt hakkede tomater, timian og laurbærblade og lad det simre, til grøntsagerne er møre men med en smule bid. Det tager cirka 20 minutter.
Tilsæt pasta og bønner og lad suppen simre videre, til pastaen er tilberedt efter anvisningen på pakken - det tager nok 3-5 minutter.