Go Back
+ servings
Pasta med røget laks, frisk spinat og ricotta

Pasta med røget laks, spinat og ricotta

En nem og lækker pasta med røget laks, frisk spinat, cremet ricotta og masser af citron.
4.86 fra 7 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 250 g spaghetti
  • 1 løg
  • 150 g frisk spinat
  • 150 g ricotta
  • 1 øko citron + saft fra 1/2 (skal fra den hele, saft fra den halve)
  • 1 tsk chiliflager
  • 200 g røget laks
  • salt og peber
  • olivenolie

Køkkenudstyr

  • Gryde
  • Pande

Fremgangsmåde

  • Hak løg og skyl spinat.
  • Steg løget på en stor pande med 1 spsk olivenolie i et par minutter.
  • Tilsæt spinaten, skru ned på middelvarme og giv det et par minutter, til spinaten falder sammen.
  • Kog imens spaghetti efter anvisningen på pakken.
  • Rør ricotta sammen med fintrevet citronskal, citronsaft, chiliflager, salt og friskkværnet peber.
  • Skær røget laks i mindre bidder, kom det på panden sammen med ricotta-blandingen og rør det godt sammen.
  • Hæld vandet fra pastaen, men GEM 1 dl af kogevandet.
  • Kom pasta på panden sammen med kogevandet og det sidste friske spinat, rør det hurtigt sammen over middelvarme og server med det samme.