Go Back
+ servings
morgenmadsmuffins med mysli og banan

Morgenmadsmuffins med mysli og banan

Lækre, nemme og sunde muffins til morgenmad med mysli og banan.
5 fra 1 stemme
Antal: 5 stk
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 1 banan (stor og moden)
  • 1 spsk kokosolie
  • 2 æg
  • 2 spsk rosiner
  • 2 spsk nødder (grofthakkede)
  • 1 dl mysli (alternativt havregryn)
  • 1 dl fuldkornsmel
  • 1 dl hvedemel
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 nip salt

Køkkenudstyr

  • Muffinforme

Fremgangsmåde

  • Mose bananen og rør den sammen med smeltet kokosolie, rosiner og grofthakkede nødder.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og rør det godt sammen.
  • Fordel dejen i smurte muffinforme og bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 20-25 minutter – tjek med en stegenål eller lignende, om de er gennembagte.
  • Lad dem afkøle en smule og spis gerne med koldt smør eller ost.