Hak løget og svits det i en spsk olie i en stor, dyb pande eller gryde.
Skær kyllingebryster i mundrette tern og brun dem af ved middelhøj varme sammen med løgene.
Skær champignon i skiver.
Når kyllingen er brunet på alle sider, skal du tage det af panden og komme svampene på.
Steg dem ved middelhøj varme i 5 minutters tid, til svampene er bløde.
Kog imens pasta efter anvisningen på pakken og dræn vandet fra (HUSK at gemme 1-2 dl af kogevandet).
Imens pastaen koger skal du røre philadelphia godt sammen med mælk. Hak de soltørrede tomater i små stykker.
Kom det op til svampene sammen med kylling, løg, fintrevet citronskal, citronsaft og grofthakkede soltørrede tomater.
Varm det godt igennem og smag til med salt og peber.
Hak persille groft og kom det på panden sammen med pasta og pastavandet, og varm det igennem i et 1 minut eller 2, så vandet koger en smule ind.