Go Back
+ servings
Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater

Pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater

En cremet og lækker pastaret med kylling, svampe og soltørrede tomater til 4 personer.
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse30 minutter

Ingredienser

  • 1 løg
  • 3 kyllingebryster
  • 200 g champignon (gerne de brune)
  • 100 g soltørrede tomater (gerne fra olie)
  • 400 g pasta
  • 3 spsk philadelphia
  • ¾ dl mælk
  • 1 øko citron (skal fra den hele + saft fra den halve)
  • 1 håndfuld frisk persille
  • olivenolie
  • salt og peber

Køkkenudstyr

  • Pande
  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Hak løget og svits det i en spsk olie i en stor, dyb pande eller gryde.
  • Skær kyllingebryster i mundrette tern og brun dem af ved middelhøj varme sammen med løgene.
  • Skær champignon i skiver.
  • Når kyllingen er brunet på alle sider, skal du tage det af panden og komme svampene på.
  • Steg dem ved middelhøj varme i 5 minutters tid, til svampene er bløde.
  • Kog imens pasta efter anvisningen på pakken og dræn vandet fra (HUSK at gemme 1-2 dl af kogevandet).
  • Imens pastaen koger skal du røre philadelphia godt sammen med mælk. Hak de soltørrede tomater i små stykker.
  • Kom det op til svampene sammen med kylling, løg, fintrevet citronskal, citronsaft og grofthakkede soltørrede tomater.
  • Varm det godt igennem og smag til med salt og peber.
  • Hak persille groft og kom det på panden sammen med pasta og pastavandet, og varm det igennem i et 1 minut eller 2, så vandet koger en smule ind.