Rist hasselnødderne i ovnen (se tip ovenover, hvis du vil gøre dem 100 % raw) ved 180 grader i 10 minutter.
Lad dem derefter køle af og gnub så skallen af med fingrene.
Læg 20 g nødder til side til senere og blend resten i en minihakker/foodprocessor til groft mel.
Tilsæt kakao, dadler uden sten, salt og vaniljepulver, og blend til dadelmassen præcis hænger sammen.
Fordel det i en lille form beklædt med bagepapir og stil på køl.
Rør smeltet kokosolie, ahornsirup og kakao godt sammen i en skål og lad det køle af i 10 minutter på køl.
Hæld den afkølede ganache over bunden og sæt det hele på frys i cirka 15 minutter (kan også sættes på køl, men så tager det længere tid, før toppingen sætter sig).
Hak de resterende hasselnødder groft og drys dem på toppen sammen med en smule havsalt. Opbevar på køl.