Rul dejen ud på et meldrysset bord til et rektangel på ca 35 x 55 cm.
Fordel remoncen udover og drys med knust kardemomme.
Fold en tredjedel af dejen (på den lange led) ind over midten og fold den anden tredjedel indover den første, så der er 3 lag.
Rul dejen ud igen til ca 35 x 55 cm og skær den, på den korte led, i 2-3 cm strimler.
Skær hver strimmel igennem, men undlad den øverste cm, så de ligner bukseben og stadig lige hænger sammen i toppen.
Sno de 2 strimler om hinanden, put den ene ene mellem pege- og tommelfinger og snur strimlen rundt om fingrene 2-3 gange.
Slut til sidst med at komme enden ned i midten, mellem dine 2 fingre, så du laver en knude.
Fortsæt med alle strimlerne, sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve lunt i 45 minutter.
Pensl med æg, drys evt. med rørsukker og en smule stødt kardemomme og bag snurrerne ved 180 grader varmluft i cirka 13-15 minutter.