Go Back
+ servings
Blomkålssalat med avocadocreme og langtidsbagte tomater

Blomkålssalat med avocadocreme og langtidsbagte tomater

En frisk og sprød rå blomkålssalat med en cremet avocadocreme og langtidsbagte tomater. Salaten passer som tilbehør til 3 personer.
5 fra 2 stemmer
Antal: 3 personer
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse30 minutter

Ingredienser

  • 2 håndfulde cherrytomater
  • 1 blomkål
  • 1 avocado
  • 1 håndfuld frisk persille
  • ½ citron
  • olivenolie
  • salt og peber
  • sukker

Fremgangsmåde

  • Halver tomater og vend dem med 1 spsk olivenolie og et drys salt, sukker og peber.
  • Placer dem med den runde side nedad på en bageplade med og bag den ved 170 grader i cirka 30 minutter. Lad dem afkøle i 5 minutter.
  • Skær de grønne blade fra blomkålet og bræk det i bittesmå, mundrette buketter.
  • Halver avocado, fjern stenen, skrab kødet ud og mos det med en gaffel sammen med citronsaft, salt og peber.
  • Hak persille fint og rør det i avocadocremen.
  • Vend de små blomkålsbuketter med avocadocreme og langtidsbagte tomater og server.