Go Back
+ servings
Friske forårsruller med cremet kokos-peanutbutter dip

Friske forårsruller med kokos-peanutbutter dip

Lækre friske forårsruller fyldt med kylling, mango og grøntsager med den bedste, cremede kokos-peanutbutter dip
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse45 minutter

Ingredienser

Kokos peanutbutter dip

  • ½ løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 spsk fishsauce
  • 1 dl crunchy peanutbutter
  • 1 dåse kokosmælk (400 ml)
  • 1 lime
  • 3 cm ingefær (fintrevet)

Friske forårsruller

  • 4 gulerødder (store)
  • 1 mango (stor )
  • 1 peberfrugt
  • 1 bundt friske koriander
  • 1 pakke kyllingeinderfileter
  • soya
  • 2 avocadoer (modne )
  • rispapir (cirka 3-4 stk pr mand)

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

Kokos peanutbutter dip

  • Hak løg fint og steg det et par minutter ved middelvarme i en lille gryde med olivenolie.
  • Tilsæt fishsauce, lad det stege i 1 min. og kom derefter resten af ingredienserne i gryden.
  • Rør godt og lad det simre i 10 minutters tid, til saucen er cremet og ensartet.
  • Smag evt. til med ekstra limesaft og salt og lad det derefter køle af.

Friske forårsruller

  • Skær alle grøntsager og frugter ud i lange, tynde stave.
  • Skær kyllingefileterne i tynde strimler og steg dem i lidt olivenolie og soya.
  • Hav et stort, dybt fad klar med kogt varmt vand i.
  • Placer alle ting på bordet, så I selv kan vælge.
  • Dyp et stykke rispapir i vandet i 10-15 sekunder, kom det på en tallerken (her vil det bløde op) og kom fyld på midten.
  • Luk enderne sammen, rul forårsrullen og spis med dip til.