Go Back
+ servings
One pot pasta med chorizo, tomater, hvidløg og spinat

One pot pasta med chorizo, tomater og spinat

One pot pasta med chorizo er en super nem og lækker aftensmad, der kan laves på under 30 minutter.
5 fra 3 stemmer
Antal: 3 personer
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 60 g chorizo (pølse)
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 20 cherrytomater
  • 150 g frisk spinat
  • 250 g spaghetti
  • ½ tsk salt
  • ¾ tsk chiliflager
  • 1,5 tsk tørret timian
  • 1 øko citron (skal)
  • 1 hønsebouillonterning
  • dl kogende vand
  • 1 håndfuld parmesan (fintrevet)

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Start med at fjerne skind fra chorizopølsen og skære den i små tern.
  • Skræl løg og hvidløg og hak det fint.
  • Steg pølsen i en tør, varm stor gryde et par minutter, til fedtet frigives. Kom løg og hvidløg med og steg det et par minutter, til de bliver bløde.
  • Rør bouillonterninger ud i det kogende vand.
  • Kom nu alle andre ingredienser i gryden (på nær parmesan) og kog op.
  • Tryk spaghettien ned, så det dækkes af væsken og lad det simre i cirka 15 minutter, til retten er cremet, og pastaen har suget væsken og er kogt al dente.
  • Lad den evt stå et par minutter under låg til sidst uden varme for at optage den sidste væske og blive perfekt cremet. Rør parmesan i og server.