Go Back
+ servings
Sund, mættende og nem salat til madpakke

Sund, mættende og nem salat til madpakke

Her får du en opskrift på en tøm køleskabet salat til madpakken med kylling, grove ris, grøntsager, feta, kerner og en nem dressing. Brug den som basis alt efter, hvad du har i køleskabet.
4.75 fra 4 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse45 minutter

Ingredienser

  • 3 dl grove ris
  • 2 kyllingebryster
  • 150 g edamamebønner (løse fra frost)
  • 1/2 agurk
  • 2 pærer (eller æbler)
  • 50 g feta
  • 1 håndfuld græskarkerner
  • 1 tsk grovkornet sennep
  • ½ citron (saften)
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Kog ris i saltet vand efter anvisningen på pakken og lad dem køle af.
  • Steg imens kyllingebryster på panden, evt med lidt krydderier, salt og peber på en pande, til de er gennemstegte.
  • Overhæld de frosne edamamebønner med kogende vand og lad dem trække i et par minutter.
  • Skær kylling, agurk og pærer/æbler i tern.
  • Rist græskarkerner på en pande.
  • Rør citronsaft, olivenolie, sennep og et drys salt og peber sammen.
  • Smuldr feta og bland alle ingredienserne sammen.