Go Back
+ servings
Bananmuffins med peanutbutter, dadelkaramel og mørk chokolade

Bananmuffins med peanutbutter, dadelkaramel og mørk chokolade

Opskriften på næsten sunde bananmuffins med peanutbutter, dadelkaramel og chokolade med snickers vibes. Der bliver 8-10 stk, og de er perfekte som snack.
5 fra 1 stemme
Antal: 8 stk
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 3 bananer (små og modne)
  • 3 æg
  • 2 spsk kokosolie (smeltet )
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl mel (gerne 1 dl hvedemel og 1 dl fuldkornsmel)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 nip salt
  • 50 g mørk chokolade
  • 1,5 spsk peanutbutter
  • 5 juicy dadler
  • 1 håndfuld peanuts

Køkkenudstyr

  • Muffinforme

Fremgangsmåde

  • Mos bananer og rør dem sammen med kokosolie og æg.
  • Rør havregryn, mel, bagepulver og salt i.
  • Hak chokoladen groft og rør det i.
  • Fjern sten fra dadlerne og brug en gaffel til at mose dem med peanutbutter og 2 spsk varmt vand i en lille skål.
  • Smør muffinforme med en smule kokosolie og fyld dem 2/3 dele med banandejen.
  • Kom 1 tsk karamel ovenpå hver muffin.
  • Kom igen en smule banandej over, så karamellen lige dækkes. Husk at de hæver lidt i ovnen også.
  • Drys med peanuts og bag dem ved 175 grader varmluft i cirka 20-22 minutter. Skru evt ned for varmen undervejs, hvis de bliver for mørke på toppen.