- I de sidste 10 minutter af hævetiden skal du lave remonce ved at piske blødt smør, sukker og marcipan til en luftig remonce.  
- Hak chokoladen groft. 
- Rul dejen ud på en meldrysset bord til et rektangel på 40×50 cm. 
- Smør remoncen ud over og drys med hakket chokolade.  
- Fold først den nederste 3. del af dejen over midten og så den øverste 3. del herindover, så du får 3 lag. 
- Rul dejen lidt mere ud, forsigtigt, til cirka samme størrelse som før. 
- Skær dejen i 2,5-3 cm lange strimler på den korteste led og skær hver strimmel igennem på midten – men ikke hele vejen igennem, da de skal hænge sammen i toppen (det skal nærmest lige et par aflange bukser).  
- Sno de 2 bukseben på hver strimmel om hinanden, træk den en smule længere og sno den så om fingeren og lav en knude.  
- Fortsæt med alle strimler.  
- Kom dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 45 minutter. 
- Pensl med et pisket æg, drys med hakkede mandler og bag dem ved 180 grader varmluft i cirka 15-17 minutter. Skru evt lidt ned for varmen, men dine snurrer bliver for mørke.