Salat med gulerødder, granatæble, grillost og saltmandler
Denne salat med gulerødder er perfekt tilbehør til kød eller fisk til 4 personer. Du kan også tilføje korn, byg eller pasta for en måltidssalat til madpakken.
Skræl gulerødder og skær dem i skrå, tynde skiver.
Steg dem på en stor pande i en spsk olivenolie og lidt salt ved middel-høj varme.De skal have cirka 10 minutters tid, til de får lidt farve. Tag dem af panden.
Skær derefter grillost i 0,5 cm tynde skiver og steg dem på panden ved middel-høj varme. De skal blive gyldne og sprøde og have et par minutter på hver side.
Tag dem af panden og skær dem ud i lidt mindre stykker.
Skyl salat og vend det med citronsaft, et drys olivenolie, friskkværnet peber, bagte gulerødder og granatæblekerner.
Hak saltmandlerne groft og kom dem på salaten sammen med grillost.