Go Back
+ servings
Salat med gulerødder, granatæble, grillost og saltmandler

Salat med gulerødder, granatæble, grillost og saltmandler

Denne salat med gulerødder er perfekt tilbehør til kød eller fisk til 4 personer. Du kan også tilføje korn, byg eller pasta for en måltidssalat til madpakken.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse25 minutter

Ingredienser

  • 1 bakke blandede salater
  • 3 gulerødder (store )
  • ½ granatæble
  • 200 g grillost (eller halloumi)
  • 1 håndfuld saltede mandler
  • olivenolie
  • citronsaft
  • salt og peber

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Skræl gulerødder og skær dem i skrå, tynde skiver.
  • Steg dem på en stor pande i en spsk olivenolie og lidt salt ved middel-høj varme.De skal have cirka 10 minutters tid, til de får lidt farve. Tag dem af panden.
  • Skær derefter grillost i 0,5 cm tynde skiver og steg dem på panden ved middel-høj varme. De skal blive gyldne og sprøde og have et par minutter på hver side.
  • Tag dem af panden og skær dem ud i lidt mindre stykker.
  • Skyl salat og vend det med citronsaft, et drys olivenolie, friskkværnet peber, bagte gulerødder og granatæblekerner.
  • Hak saltmandlerne groft og kom dem på salaten sammen med grillost.