Go Back
+ servings
Peanutbutter kage med kikærter, hvid chokolade og havsalt

Peanutbutter kage med kikærter, hvid chokolade og havsalt

5 fra 1 stemme
Antal: 10 stk
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse30 minutter

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 1 dåse kikærter (drænet)
  • 2 æg
  • 1 dl peanutbutter (usødet)
  • 3 spsk honning
  • flagesalt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 håndfuld peanuts (ristede og saltede)
  • 1 håndfuld kokosflager (gerne ristede)
  • 75 g hvid chokolade

Køkkenudstyr

  • Kageform
  • Blender

Fremgangsmåde

  • Kom havregryn i en blender / food processor og blend til fint mel.
  • Kom herefter peanutbutter, æg, drænede kikærter, honning, bagepulver og et nip salt i og blend det hele sammen.
  • Hvis der er sukker i din peanutbutter, skal du formentligt bruge mindre honning. Smag dig frem.
  • Hak chokolade groft og vend det i dejen sammen med peanuts og kokosflager.
  • Kom dejen i en form med bagepapir (ca 20 x 20 cm) og top evt med lidt kokosflager, peanuts og flagesalt.
  • Bag kagen ved 175 grader i cirka 30 minutter. Den smager allerbedst efter minimum et par timer på køl.