Opløs gær i det lunke vand.
Rør salt, honning og olivenolie i og tilsæt mel lidt ad gangen, imens der æltes. Du kan bruge røremaskine eller gøre det i hånden.
Ælt dejen i et par minutter og lad den hæve et lunt sted under et klæde i 45 minutter.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til et rektangel på 2-3 mm tykkelse.
Smør med oliventapenade og drys med smuldret feta.
Fold dejen ind over sig selv på den lange led, så du får et langt, smalt stykke dej.
Skær dejen i 3 aflange strimler (undlad at skære de sidste 2 cm i gennem ved toppen, så de stadig hænger sammen) og flet så strimlerne til en lidt løs fletning.
Flyt fletningen over på en bageplade med bagepapir.
Du kan derefter åbne strimlerne en smule, så man kan se oliventapenaden.
Lad det snoede brød efterhæve i 30 minutter og bag det ved 175 grader varmluft i cirka 15 minutter.