Si hvedemel og bagepulver og smuldr det kolde smør, skåret i tern, ud i melet med dine hænder.
Vend derefter salt, sukker, lakridspulver og æg i til dejen netop hænger sammen.
Rul og form forsigtigt dejen til to aflange pølser i 3 cm i diameter og pak dem ind i bagepapir.
Kom dem i fryseren til de har sat sig helt – minimum 2 timer.
Tag dejen ud af fryseren og skær pølserne i 0,5 cm skiver.
Placer dem på en bageplade med bagepapir med lidt plads imellem og bag dem ved 180 grader varmluft i cirka 8-10 minutter – hold øje med dem!
Lad dem afkøle lidt på pladen, inden du flytter dem over på en rist for at blive helt kolde.
Lav glasur ved at røre flormelis sammen med sigtet kirsebærsauce og lidt citronsaft, til du har en letflydende glasur.
Pynt eller dyp de kolde lakridssmåkager i kirsebærglasur og opbevar i en lufttæt boks.