Go Back
+ servings

Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater

Fyldt kyllingebryst er en lækker og ny måde at få kyllingebryst på. Det kan fyldes med alt og smager skønt.
4.72 fra 21 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk flødeost
  • 3 spsk pesto
  • 1 kugle mozzarella
  • 75 g frisk spinat
  • 8 soltørrede tomater
  • olivenolie
  • salt og peber

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Skær en lomme ind i kyllingebrysterne til fyldet – ligesom hvis du skulle skære dem igennem i siden, men uden at skære hele vejen igennem.
  • Masser dem med lidt salt og peber.
  • Skær mozzarella og soltørrede tomater i små tern og rør det sammen med flødeost, pesto og et presset fed hvidløg.
  • Fyld kyllingebrysterne med fyldet og frisk spinat og luk evt. med en kødnål eller lignende.
  • Brun kyllingebrysterne i lidt olivenolie på en varm pande et par minutter på hver side, til de er gyldne.
  • Kom dem i ovnen ved 180 grader varmluft og bag i 15-18 minutter afhængig af størrelse, til de er gennemtilberedte.