Go Back
+ servings
Vegetarisk pasta med bagte tomater, peberfrugt og fløde

Vegetarisk pasta med bagte tomater, peberfrugt og fløde

5 fra 1 stemme
Antal: 3 personer
Forberedelse30 minutter

Ingredienser

Bagt grønt

  • 250 g cherrytomater
  • 3 peberfrugter (små )
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • salt og peber

Vegetarisk pasta

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk chiliflager
  • 300 g pasta
  • 2 dl fløde (alternativt madlavningsfløde)
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 4 spsk pinjekerner (ristede)

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

Bagt grønt

  • Halver tomater og peberfrugter.
  • Fjern kerner fra peberfrugterne og skær dem i små tern.
  • Vend de halve tomater og peberfrugt-tern i olivenolie, honning, salt og peber og bag i ovnen ved 175 grader i 25 minutter.

Vegetarisk pasta

  • I de sidste 10 minutter grøntsager er i ovnen, skal du koge pasta i saltet vand efter anvisningen på pakken.
  • Skræl imens løg og hvidløg og hak dem fint.
  • Steg det på en stor pande i en spsk olivenolie med chiliflager, til det er blødt.
  • Tilsæt fløde, vend det lidt rundt og tilsæt derefter den kogte pasta og de bagte grøntsager.
  • Smag til med salt og peber og pynt med frisk basilikum og ristede pinjekerner.