Bræk eller skær blomkål i små mundrette bidder.
Kom dem på en bageplade med bagepapir, vend med en god spsk olivenolie og bag dem i ovnen ved 175 grader i en halv times tid.
Sæt også ris over, hvis du serverer det til.
Skræl imens løg og hvidløg og hak begge fint.
Rist det i en gryde med en spsk olivenolie, karry, spidskommen, kanel og stødte koriander. Lad det riste af et par minutter, til løgene er bløde.
Riv ingefær fint og kom det i, rør rundt.
Kom nu bouillonvand, kokosmælk og dåsetomater i og lad det simre ved lav varme.
Skær halloumi i små stykker på 0,5 cm tykkelse og steg dem på en varm pande 1-2 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Vend de ovnristede blomkål i karrysaucen og smag til med limesaft og salt.
Vend til sidst stegt halloumi i og server med ris og evt friske koriander.