Go Back
+ servings
Marineret tempeh i soya og peanutbutter

Marineret tempeh i soya og peanutbutter

5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 250 g tempeh
  • 1/2 dl soya
  • 1 spsk peanutbutter (stor)
  • 1/2 citron (saften)
  • 1 spsk honning

Noter

Det er ikke mange steder, at du kan få tempeh i Danmark. Men diverse helsekostbutikker eller asiatiske supermarkeder i større byer er et godt bud. Ellers kan du godt erstatte med fx tofu, kikærter eller lignende.

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Rør soya, peanutbutter, citronsaft og honning sammen.
  • Smag til efter din smag – skal den være mere salt, mere syrlig eller mere sød?
  • Skær tempeh i tern, ca 1×1 cm, og steg det på en middel-høj varm pande med et par spsk vand. Rør rundt.
  • Når vandet er fordampet, kan du skrue ned på middel varme og vende marinaden med.
  • Lad det varme igennem et par minutter, imens du rører og så er det klar.