Hvis du har valgt grøntsager, som gerne skal bages i ovnen, så skal du starte med at vende det i lidt olivenolie, salt og krydderier.
Bred det ud på en bageplade og bag i 20-30 minutter ved 175 grader varmluft (eller indtil de er møre).
Lav tærtedejen ved at følge fremgangsmåden i linket ovenover og forbag bunden i 10 minutter sammen med grøntsagerne.
Skær dit kød i små tern og hak hvidløg fint.
Steg det på en varm pande i en smule olivenolie et par minutter og tilsæt så lidt salt, krydderier og kål/spinat eller andet grønt, der ikke skal bages i ovnen.
Steg små 5-10 minutters tid til det falder sammen og bliver blødt.
Rør æggemassen sammen af æg, cremefraiche, et drys salt og godt med friskkværnet peber.
Vend fyldet fra ovnen med fyldet i panden og kom det i den forbagte tærtebund.
Hæld æggemassen over, drys med revet ost og bag tærten i 30-40 minutter.
Lad den afkøle 10 minutter tid og spis.