Go Back
+ servings

Bananbrød med peanutbutter og chokolade

5 fra 4 stemmer
Antal: 8 personer
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse35 minutter

Ingredienser

  • 3 æg
  • 75 g sukker (jeg brugte kokossukker)
  • 2 bananer (store og modne - eller 3 mindre)
  • 50 g smør (smeltet )
  • 1 dl peanutbutter (gerne crunchy)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 nip salt
  • 3 dl hvedemel
  • 125 g chokolade (jeg brugte en blanding af hvid og mørk)

Noter

Du kan sagtens opbevare dit bananbrød på køl, hvor det vil holde sig fugtigt og lækkert

Køkkenudstyr

  • Brødform
  • Stavblender

Fremgangsmåde

  • Blend bananer og peanutbutter sammen – en stavblender er fint!
  • Pisk æg og sukker luftigt og vend banan-peanutbutter-mos i sammen med bagepulver, salt og smeltet smør.
  • Vend mel i.
  • Hak chokoladen groft og vend også dette i.
  • Hæld dejen i en lille rugbrødsform foret med bagepapir og bag dit bananbrød ved 175 grader varmluft i cirka 35-40 minutter.
  • Lad det køle lidt af, inden du spiser den.