Go Back
+ servings

Rødbedevafler

Rødbedevafler er en nem, sund og lækker aftensmad, der kan laves på under 20 minutter. Top med dine favoritter - fx avocado og hytteost for en vegetarisk version eller tilføj fx laks og purløg.
5 fra 1 stemme
Antal: 6 stk
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse10 minutter

Ingredienser

  • 2 rødbeder (mellemstore)
  • 1,25 dl væske (vand/mælk)
  • 3 æg
  • 5 spsk hvedemel (store)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 nip salt
  • 1 spsk Kokosolie (til pensling)
  • Topping: fx avocado og hytteost

Køkkenudstyr

  • Vaffeljern
  • Rivejern

Fremgangsmåde

  • Skræl rødbeder og riv dem groft på et rivejern.
  • Kom dem i en skål og bland med væske, æg, mel, bagepulver og salt.
  • Bag dine vafler i et vaffeljern (jeg bruger belgisk form) – pensl eventuelt jernet med lidt kokosolie.
  • De skal have lidt længere end normale vafler. Bare hold øje med dem og lad vær med at åbne låget, før de har sat sig.
  • Top med dine topping favoritter. Jeg gik med avocado og hytteost.