Go Back Email Link
+ servings
Romesco dip

Romesco dip

5 fra 1 stemme
Antal: 1 glas
Forberedelse10 min
Tilberedelse20 min

Ingredienser

  • 3 røde peberfrugter (store)
  • 80 g soltørrede tomater (fra glas)
  • 80 g mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld parmesan ( revet )
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1/2 citron (saft)
  • olivenolie
  • salt
  • evt. lidt chili

Køkkenudstyr

  • Blender

Fremgangsmåde

  • Halver peberfrugter, fjern stilken og kernerne.
  • Kom dem på en bageplade med bagepapir med ydersiden op og bag dem i ovnen ved 200 grader, til de begynder at blive sorte udenpå. Det tager cirka 15-20 minutter.
  • Rist mandlerne med de sidste 5-8 minutters tid.
  • Blend mandler fint i en minihakker/foodprocessor.
  • Kom de grillede peberfrugter, soltørrede tomater, citronsaft, hvidløg, persille, parmesan, et godt skvæt olivenolie, lidt salt og evt. chili ned i og blend til en cremet dip.
  • Smag til med salt, chili og måske lidt mere olivenolie.
  • Spis med det samme eller opbevar på køl i et lufttæt glas eller lignende.