Go Back
+ servings
Rugbrødsmysli med nødder

Rugbrødsmysli med nødder

5 fra 2 stemmer
Antal: 1 glas
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse30 minutter

Ingredienser

  • 6 skiver rugbrød (gerne en tør rest)
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl nødder
  • 1 dl kerner (eller frø)
  • 2 spsk smør
  • 1/2 dl honning
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 nip salt

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Hak rugbrød semi-fint. Der må gerne være små klumper.
  • Kom dem i en skål sammen med nødder, frø, kerner, salt og krydderier.
  • Smelt smør og honning og vend det med ingredienserne i skålen.
  • Fordel din rugbrødsmysli ud på en bageplade med bagepapir og giv det 15 minutter ved 175 grader varmluft.
  • Rør lidt rundt i det, skru ned på 100 grader varmluft og giv det 15-20 minutter mere. Rør evt en gang mere undervejs.
  • Er din mysli stadig ikke sprød, kan du lade den stå på eftervarmen.
  • Lad det afkøle helt og opbevar i en lufttæt boks/æske.