Go Back
+ servings
Bananbrød med nutella og hasselnødder

Bananbrød med nutella og hasselnødder

5 fra 1 stemme
Antal: 8 personer
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse35 minutter

Ingredienser

  • 3 æg
  • 2 dl brun farin
  • 75 g smør
  • 3 bananer (modne)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 nip salt
  • 3 dl hvedemel
  • 200 g nutella (eller anden chokoladecreme)
  • 100 g hasselnødder

Køkkenudstyr

  • Brødform
  • Elpisker

Fremgangsmåde

  • Rist hasselnødder ved 175 grader i 8-10 minutter, til de begynder at dufte.
  • Lad dem køle en smule og nulr så skallen af med dine hænder. Hak dem groft.
  • Smelt i mellemtiden smørret og mos bananerne.
  • Pisk æg og brun farin luftigt et par minutter og pisk derefter bagepulver, salt, moste bananer og smeltet smør i.
  • Vend hvedemel i og sørg for, at du har en ensartet dej uden melklumper.
  • Vend hakkede, ristede hasselnødder i (gem en lille håndfuld til toppen).
  • Fór en lille brødform med bagepapir og hæld dejen i.
  • Kom klatter af nutella på toppen (så meget du kan få dig selv til) og brug en lille træpind til eller lignende til at swirle (sno) det rundt i et mønster på toppen.
  • Top med resten af hasselnødderne på toppen og bag i cirka 30-35 minutter ved 175 grader.