Start med at røre bouillonterning ud i 1,5 liter kogende vand i en gryde.
Kom de to kyllingebryster i og kog dem i det simrende vand i cirka 15 minutter til tilberedte.
Skyl imens porrer godt (fjern gerne det yderste lag og enderne) og snit det fint. Snit også hvidløg fint.
Opvarm en pande til middelvarme med olivenolie og et nip salt. Steg hvidløg og porrer heri. De skal ikke tage farve men blive møre og klare. Det tager små 5 minutter.
Skyl imellemtiden gulerødder og bladselleri godt og skær begge i små stykker. Kom dem op til hvidløg og porrer og steg dem med et par minutter.
Tag kylling op af bouillonen, trevl brysterne og hæld bouillonen ned til grøntsager. Lad det simre i 15 minutters tid.
Kom tortellini ned til grøntsager og lad dem koge med i 2-3 minutter, til de er tilberedte.
Tilsæt de optøede ærter, den trevlede kylling, finthakket persille og fløde og smag til med citronsaft, salt og peber.