Go Back
+ servings
Kyllingesuppe med pasta og grøntsager

Kyllingesuppe med pasta og grøntsager

Her får du en simpel og nem suppe kogt på kyllingebryster, masser af grøntsager og tortellini/ravioli. Der er mad til 4 personer, evt. med lidt brød til hvis det er fire sultne typer.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse45 minutter

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryster
  • 2 stk grøntsagsbouillonterninger
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk porre (kan erstattes med et stort løg)
  • 3 stængler bladselleri
  • 4 stk gulerødder
  • 250 g tortellini (eller ravioli)
  • 200 g frosne ærter (optøede)
  • ¾ dl fløde
  • citronsaft
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Start med at røre bouillonterning ud i 1,5 liter kogende vand i en gryde.
  • Kom de to kyllingebryster i og kog dem i det simrende vand i cirka 15 minutter til tilberedte.
  • Skyl imens porrer godt (fjern gerne det yderste lag og enderne) og snit det fint. Snit også hvidløg fint.
  • Opvarm en pande til middelvarme med olivenolie og et nip salt. Steg hvidløg og porrer heri. De skal ikke tage farve men blive møre og klare. Det tager små 5 minutter.
  • Skyl imellemtiden gulerødder og bladselleri godt og skær begge i små stykker. Kom dem op til hvidløg og porrer og steg dem med et par minutter.
  • Tag kylling op af bouillonen, trevl brysterne og hæld bouillonen ned til grøntsager. Lad det simre i 15 minutters tid.
  • Kom tortellini ned til grøntsager og lad dem koge med i 2-3 minutter, til de er tilberedte.
  • Tilsæt de optøede ærter, den trevlede kylling, finthakket persille og fløde og smag til med citronsaft, salt og peber.