Start med at skrælle løg, halvere dem og skære dem i fine strimler.
Steg løgene ved middelvarme i olien på en stor pande. De skal blive bløde.
Skræl hvidløg og hak det fint. Kom det på panden til løgene og steg et minut eller to.
Tilsæt den frosne spinat og lad det tø op. Rør en gang imellem og sørg for, at det meste af væsken fra spinaten også dampes væk.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Lav imens bechamelsauce: Smelt smør i en gryde. Tilsæt hvedemelet og pisk/rist et par minutter, så melsmagen ristes væk.
Tilsæt ⅓ af mælken og pisk til det samler sig og tykner. Gør det samme med den næste ⅓ og igen med den sidste ⅓ af mælken.
Lad bechamelsaucen komme op og koge 1 minuts tid til sidst, så den bliver cremet. Tag den af varmen og rør ricotta i.
Smag til med sennep, godt med salt og peber, fintrevet citronskal og fintrevet muskatnød.
Kom den nu optøede spinat og løgene op i bechamelsaucen og smag igen til med salt.
Smør et ildfast fad på ca 25x35 cm med lidt olie og kom et par skeer spinatbechamel i bunden. Læg et lag lasagneplader så det dækker.
Fortsæt nu med spinatbechamel, smuldret feta og lasagneplader i lag og slut af med en godt lag spinatbechamel og smuldret feta. Jeg når 4 lag.
Drys med lidt pankorasp på toppen og dæk lasagnen med staniol. Giv den 30 minutter i ovnen.
Tag staniolen af og giv den 10 minutters tid mere, til den får farve på toppen.
Lad den sætte sig 10 minutters tid, før du spiser.