Forbered al snitningen af grøntsagerne først: skræl løg og hvidløg - hak hvidløg fint og løg i tynde strimler.
Skær broccoli i små buketter og stokken i små tern. Fjern kerner og det hvide fra peberfrugten og skær resten i aflange strimler.
Fjern evt. sener eller lignende fra kyllingen og skær den i mundrette stykker.
Brun kyllingen i en spsk olie i en gryde ved høj varme.
Når det har fået farve hele vejen rundt, tager du det af panden.
Steg løg og hvidløg i samme gryde med et par spsk olie og karrypastaen, til løgene er bløde.
Tilsæt kokosmælk, bouillon, kaffir limeblade, fishsauce, 1 spsk sukker, saften fra ½ lime og lidt salt.
Tilsæt så broccoli, peberfrugt og kylling og lad det simre under låg i 10 minutters tid, til broccolien er, som du kan lide den.
Smag evt. til med mere limesaft og salt.
Pil kaffir limebladene op og server med ris.