Go Back
+ servings
Quinoasalat med feta, avocado og mandler

Quinoasalat med feta, avocado og mandler

En sund og nem quinoasalat med feta, avocado, garantæble og mandler. Opskriften er til 4 personer som tilbehør eller til 3 som måltid.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse30 minutter

Ingredienser

  • 3 dl quinoa
  • 1 håndfuld mandler
  • 2 avocado
  • 100 g feta (fra blok)
  • 1 granatæble
  • 1 lime
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Kom quinoa i en si og skyl det grundigt med vand.
  • Kog dem efter anvisning på pakken, og lad det derefter afkøle lidt.
  • Rist imens mandlerne på en pande eller i ovnen, lad dem afkøle og hak dem groft.
  • Flæk avocadoen, skrab ‘kødet’ ud med en ske og skær det i tern. Skær også et godt stykke feta i tern.
  • Rul granatæblet hen ad bordet ved at trykke med din hånd (dette løsner kernerne indeni).
  • Halver den, bank kernerne ud med en træske og fjern det hvide, hvis det skulle komme med (gør evt dette i en plastikpose, så det ikke sprøjter ud over det hele). Gem saften.
  • Bland quinoa med feta- og avocadotern, granatæblekerner, salt, peber, hakkede mandler, saft fra lime og evt overskydende saft fra granatæblet.