Riv ingefær, pil og hak hvidløget.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave.
Hak chilien fint og snit forårsløg og spidskål fint.
Skær kyllingebrysterne i mundrette tern.
Varm en stor pande eller wok op, kom sesamolie i og brun kyllingen ved høj varme i et par minutter.
Tilsæt revet ingefær, hvidløg, chili, gulerødder, forårsløg og spidskål og steg i cirka 5 minutter, til kyllingen er næsten færdig.
Imens skal du koge risnudlerne efter anvisningen på pakken, de må dog stadig gerne have lidt bid.
Lav dressingen ved at blande fish-, soya og østersauce, limesaft og peanutbutter i en lille skål. Du skal nærmest presse ingredienserne lidt sammen med bagsiden af en ske.
Når dine nudlerne er næsten færdige, skal du piske 2 æg i en skål og skubbe grøntsager og kylling lidt til side på panden.
Kom ægget op i wokken ved siden af grønsager og kylling, lad det sætte sig lidt og rør/hak rundt et par gange (så det bliver ligesom scrambled egg).
Kom så dressing og nudler op i wokken, vend det hele sammen og varm det godt igennem i et minut eller 2.
Server i skåle, gerne toppet med friske koriander og peanuts.