Go Back
+ servings
Honningbagt laks med nødder

Honningbagt laks med nødder

Lækker honningbagt laks med hasselnødder. En simpel opskrift der passer perfekt med en god salat og lidt brød til.
4.67 fra 6 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 1 laksefilet (af 500-600 gram eller 4 små laksefileter (uden ben))
  • 2 spsk akaciehonning
  • dl hasselnødder
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Du kan både vælge at fjerne skindet, men du kan også sagtens lade det blive på.
  • Placer laksen i et ildfast fad med bagepapir.
  • Smør akaciehonningen ud på laksen.
  • Hak hasselnødderne groft og fordel dem oven på den honningsmurte laks.
  • Drys med flagesalt og peber og bag laksen ved 200 grader i cirka 20 minutter, til laksen er netop gennembagt.
  • Husk: hvis du bruger 4 mindre laksefileter, skal de have mindre tid i ovnen.